Mire se vini

Qershor 9, 2009

qarshafi_me_ari

Mire se vini ne kete faqe ne lidhje me punimet e dores dhe punimet artizanale. Do keni mundesi qe te shihni punimet tradicionale te pajes se nuserise qe perdoren ne viset  e banuara me shqiptare e sidomos ne Kosove.

Punimet jane te punuara ne tekniken “aknagesh” dhe me fije ari.

Punimet perfshijne:

– Komplete per shtrate (qarqafe, kellefe jasteku, kellefe jorgani)

– Perparese

– Jake

– Dollama

– Mbulesa tavoline dhe peceta etj.

Advertisements